Καλάθι0
Σύνολο:€ 0,00
Το κάλαθι σας είναι άδειο

delivery smartphones
Με αντικαταβολή

Δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα . Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε τον μεταφορέα τη στιγμή που θα τα παραλάβετε ή να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό.

Βάσει του νόμου 4446/22-12-2016, το μέγιστο ποσό αντικαταβολής είναι τα €500.

Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα €3 πέραν των εξόδων αποστολής που και αυτά κειμνονται όπως πιο κάτω,  για τις περιοχές που έχουν πρόσβαση οι Ταχυμεταφορικές με τις οποίες συνεργαζόμαστε. 
 Πανελλαδικά έως 4.0 kg 5,00 €
 Πανελλαδικά άνω των   4 kg έως και 10.0 kg 10,00 €
 Πανελλαδικά άνω των 10 kg έως και 20.0 kg 20,00 €

Σε περίπτωση περιοχής μη προσβάσιμης θα γίνεται τηλεφωνική συνεννόηση.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 − 17:00) & Σάββατο (10:00-14:00) Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8810002 - 210 8827102 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η εταιρεία μας, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τους τρόπους πληρωμής, ανά πάσα στιγμή κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με ισχύ από την στιγμή της ανάρτησης

   

• Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:eurobank logo

Δικαιούχος: JUSTECH ΤΗΛ/ΙΕΣ ΜΟΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Αριθμός Λογαριασμού: GR4402600990000340200621923

Χρέωση εξόδων : OUR (τα έξοδα βαρύνουν εσάς)

Στις περιπτώσεις αποστολής εμβασμάτων/μεταφορών web από άλλες τράπεζες τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Αναγράφετε στις παρατηρήσεις Επώνυμο & Αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας.

Σημείωση: για καταθέσεις μέσα απο την ίδια την EUROBANK μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η απλή μορφή του λογαριασμού 00260099340200621923

 

Μέσω πιστωτικής κάρτας:

Προσφέρουμε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, MAESTRO και PREPAID (Προπληρωμένες) μέσω του συστήματος ασφαλών πληρωμών της Eurobank EFG προς το οποίο εκτρέπεται ο πελάτης για να διενεργήσει την πληρωμη. Η Justech.gr δεν τηρεί στοιχεία των πιστωτικών καρτών στην βάση δεδομένων του και ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Εφόσον γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ο πελάτης του οποίου όνομα εμφανίζεται στην κάρτα θα πρέπει να είναι παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας του επιδεικνύοντας την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του κατά την παραλαβή για τα οποία θα γίνει πιστοποίηση από τον διανομέα. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται για λογαριασμό εταιρείας με εταιρική κάρτα τότε κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του. Οι χρεώσεις στην προκειμένη περίπτωση είναι  €5 συνολικά.

 

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, όλες οι αγορές αξίας άνω των 500 ευρώ, είναι υποχρεωτικό να εξοφλούνται αποκλειστικά :

- μέσω τραπέζης, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες του αγοραστή των αγαθών ή

- μέσω τραπεζικού λογαριασμού

 

ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ:

Βάσει του 'ΠΟΛ 1150' άρθρο 39Α, οι παραγγελίες με ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ με αποστολή στον χώρο σας ή για παραλαβή από το κατάστημα μας, θα πρέπει προηγουμένως να επιβεβαιώνονται τηλεφωνικά, προκειμένου να διασταυρωθεί ότι δικαιούστε την έκπτωση ΦΠΑ και να σας ανακοινωθεί το ακριβές αποφορολογημένο ποσό για κατάθεση.   

•    Για τις αγορές με τιμολόγιο, θα πρέπει να αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής δικαιολογητικά:
•    Έντυπο Προσωποποιημένης Πληροφόρησης με τα Στοιχεία Μητρώου Επιχείρησης από το λογαριασμό της εταιρείας σας στο Taxis net (σε αρχείο pdf) με ημερομηνία εκτύπωσης την ημέρα της παραγγελίας σας.
•    Αντίγραφο της ταυτότητας του Επιχειρηματία σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή του Νομίμου Εκπροσώπου της εταιρείας σε περίπτωση νομικού προσώπου (σε αρχείο pdf).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

•   Κατά την παραγγελία είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του Κωδικού μιας χρήσης 39Α. Στη περίπτωση που δεν καταχωρηθεί ο ΚΜΧ39Α η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.
•    Τα δικαιολογητικά θα προωθηθούν για έλεγχο και έγκριση.
•    Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η πληρωμή γίνεται μόνο με Τραπεζική Μεταφορά ή Έμβασμα, από εταιρικό/επαγγελματικό λογαριασμό και ανήκει στον ίδιο ΑΦΜ με αυτόν του αντισυμβαλλομένου (Αγοραστή).
•    H αποστολή θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά στην έδρα της επιχείρησής.
•    Η παραλαβή του δέματος γίνεται μόνο από το νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για ταυτοπροσωπία.
•    Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα εφόσον δεν έχουν αποσταλεί όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός 48 ωρών από την πραγματοποίηση της εκάστοτε παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι επωφελούμενοι της αγοράς αγαθών με απαλλαγή ΦΠΑ βάσει ΠΟΛ 1150/39Α, θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι έχουν την ευθύνη της καταβολής του ΦΠΑ που  δεν τους χρεώνεται στο τιμολόγιο.